Skip to main content

Massief Verfijnd

Maatwerk dat de verwachtingen overtreft.

Massief en fineer hout

Ook Atelier Hardhout werkt steeds meer met fineer hout, omdat het lichter en gemakkelijker werkbaar is. Sommige projecten kunnen dan weer niet anders dan in massief hout gerealiseerd worden. Omdat we een robuust effect beogen, of omdat het beter aansluit bij het bestaande interieur. De bewerking van massief hout vraagt een heel andere aanpak dan fineer. Het team van Atelier Hardhout heeft de kennis, liefde en materialen om zowel vol hout als fineer te verwerken tot prachtige creaties.

Materialen en afwerking

Houtwanden borstelen voor een meer natuurlijke uitstraling. Plaatranden meeverven, zodat alle delen één geheel vormen. Kaderdeuren minutieus afwerken met hoogwaardige stucmaterialen zoals Mortex en StucDeco, voor een strak en organisch effect. Unieke kastgrepen uitwerken en poederlakken, zodat het totaalplaatje klopt. Het team van Atelier Hardhout werkt plannen uit tot creaties die de verwachtingen overtreffen.

samenwerken

Van idee tot installatie

Projectideeën worden door het team van Atelier Hardhout omgezet in technische tekeningen, waarmee het bouwteam aan het werk gaat. We laten de gewenste toestellen, van ovens tot airco’s en wijnfrigo’s, in het atelier leveren zodat we alle elementen op elkaar kunnen afstemmen. Het team monteert het geheel steeds eerst in het atelier om te controleren of alles perfect zit. Daarna halen we alles uit elkaar en bouwen het in op locatie.